marți, 2 februarie 2010

Alege dieta de detoxifiere potrivita

Prin dieta de detoxifiere organismul are ocazia sa se refaca intr-un mod natural. Exista mai multe metode de detoxifiere si trebuie sa stii ca iti poti alege dieta potrivita organismului tau.Regimul de detoxifiere are rolul de a intari...

ficatul, plamanii, rinichii, stomacul si circulatia sangelui, prin eliminarea toxinelor din organism,Dieta vegetariana asigura necesarul de vitamine, minerale si fibre necesare organelor eliminative (ficatul si rinichii) pentru o functionare normala. Daca se limiteaza sau chiar elimina consumul de carne din alimentatie, digestia va fi mai usoara, iar toxinele se vor elimina rapid.

Este foarte important ca legumele sa se consume crude si proaspete, iar sucurile naturale sa nu iti lipseasca de la nici o masa. Cafeaua, tigarile si alcoolul vor fi si ele eliminate din alimentatia zilnica, la fel si semipreparatele si hrana de tip fast food.

O alta metoda de detoxifiere este dieta pe baza de plante. Stimuleaza functionarea normala a ficatului si asigura enzimele necesare unei digestii fara probleme. Combinarea plantelor necesare dietei de detoxifiere este foarte importanta. Astfel, pentru stimularea ficatului, poti alege musetelul, coada calului, papadia sau gentiana.

Plantele necesare functionarii normale a rinichilor sunt papadia, patrunjelul, ciupercile, ghimbirul si cedrul. Pentru detoxifierea plamanilor poti opta pentru lumanarica, carceii sau frunzele de ulm. Toate aceste plante pot fi eficiente sub forma de ceaiuri, extracte naturale sau pudra, dupa recomandarile medicului tau naturist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu