vineri, 5 februarie 2010

Carmen Bruma pregateste o carte de nutritie

In numarul din septembrie al revistei "Ce se intampla, doctore?", vedeta Realitatea TV, Carmen Bruma, spune cum a aflat atat de multe lucruri despre nutritie si da sfaturi despre diete si slabit. Mai mult, Carmen spune ca in toamna va lansa o...carte cu toate cunostintele sale despre acest domeniu. Iubita lui Mircea Badea spune ca se mentine in forma cu mult sport (de 3 ori pe saptamana), fara a tine insa un regim anume.

Carmen spune ca de la dulciuri se abtine cu greu, ea refuzand sa consume insa mancarea grasa din bucataria romaneasca. Vedeta Realitatea TV crede cu tarie in sloganul "Poftele se si educa".

"Nu lenevesc. Daca se intampla sa fiu libera, imi place muntele. Nu traseele foarte grele. E un lucru placut si face cat multe ore la sala de sport.

Dar, repet, ca sa ai rezultate, sportul, inclusiv cel de week-end, nu se face pentru ca trebuie, ci pentru ca vrei si iti place", spune Carmen Bruma in "Ce se intampla, doctore?"

Desi a fost vazuta de mai multe ori alergand impreuna cu Mircea Badea , Carmen crede ca sportul se face cel mai bine de unul singur.

Referitor la familie si copii, ea spune ca isi doreste copii, insa nu in viitorul apropiat, iar daca va ramane insarcinata, silueta ar fi ultimul lucru la care s-ar gandi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu