marți, 2 februarie 2010

Dieta cu orez

Dieta cu orez este o dieta care te ajuta sa dai jos rapid kilogramele in plus. Aceasta dieta ajuta organismul sa elimine toxinele acumulate si promite o scadere in greutate de pana la 4 kilograme in doua saptamani. Orezul este un aliment foarte nutritiv fiind bogat in vitamine si amidon si...
pentru a fi digerat organismul consuma multa energie, ducand astfel la arderea grasimilor. Ar mai fi de spus ca dieta nu este recomandata celor care sufera de constipatie. Orezul se fierbe in apa fara sare, o cana la 1 l de apa, si se serveste cu verdeata, piper si zeama de lamaie, sau cu stafide si legume fierte.
dieta se tine timp de 7 zile, putandu-se prelungi panala maxim 14. Dieta se mai poate repeta doar dupa o pauza de cel putin 5 luni.
Ziua I. Dimineata: un bol de lapte cu cereale fara adaos de zahar. Pranz: orez la discretie cu legume fierte. Seara: orez fara limita si un iaurt mare degesat.
Ziua II. Dimineata: un iaurt mare degresat cu cereale integrale. Pranz: orez fara limita cu o friptura de vita la gratar. Seara: orez cu legume inabusite.
Ziua III. Dimineata: un grapefruit si 2 oua fierte tari. Pranz: orez cu o jumatate de piept de pui fiert. Seara orez cu stafide.
Ziua IV. Dimineata: lapte slab cu cereale integrale. Pranz: peste slab cu legume inabusite. Seara: orez si un iaurt degresat.
Ziua V. Dimineata: iaurt degresat cu cereale. Pranz: friptura de vita cu orez din belsug. Seara: Orez cu legume si zeama de lamaie cu un mar galben.
Ziua VI. Dimineata: iaurt cu cereale. Pranz: Orez cu salata de legume asezonata cu putin ulei de masline si zeama de lamaie. Seara: peste la gratar si orez.
Ziua VII. Dimineata: un grapefruit si 2 oua fierte tari. Pranz: Piept de pui la gratar cu orez. Seara: iaurt degresat cu orez.
Se mai pot lua gustari in jur de ora 11 dimineata constand in o portocala, sau un ou fiert, sau un mar, sau un morcov, sau 1-2 mere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu