joi, 11 februarie 2010

Dieta low-cost

Criza economica mondiala se regaseste in buzunarele fiecaruia. Astfel, dietele scumpe, cu o alimentatie bogata in carne alba sau fructe de mare par inaccesibile pentru multi dintre noi.Mirror.uk a alcatuit o dieta cu cele mai mici costuri, dar...care, cu siguranta, va oferi rezultatele asteptate. Fructele sunt cele mai importante intr-o dieta. Sucurile naturale, preparate in casa, din fructe prospete contin aportul de vitamine necesar organismului.

Un alt pont oferit de specialistii Mirror consta in masajul cardiac recomandat la dus. Pentru a stimula circulatia sanguina, va puteti masa corpul, in jurul inimii, atunci cand sunteti la dus sau cand aplicati crema de corp dupa baie.

Dejunul format din cereale si iaurt asigura necesarul de proteine organismului si stabilizeaza nivelul de zahar din sange. Mai mult, senzatia de satietate se va instala imediat si nu veti simti nevoia sa mancati mai mult decat trebuie.

Daca sezonul rece va da batai de cap si aveti probleme cu circuatia periferica, cea mai simpla metoda in combaterea acestei neplaceri este spalatul pe maini. De fiecare data cand puteti, spalatul mainilor, ca un masaj al degetelor, ajuta la imbunatatirea circulatiei periferice, iar neplacerile vor disparea in timp.

Unul din cele mai importante lucruri atunci cand sunteti la dieta este evitarea pierderii noptilor. Un studiu al medicilor din California a aratat ca persoanele care dorm mai putin de sase ore pe noapte prezinta un risc cu 70% mai mare de a se imbolnavi.

Viata sexuala reprezinta un amanunt foarte important intr-o dieta. Sistemul imunitar va fi mai puternic, iar organismul va rezista mai usor virusilor si eventualelor raceli.

Dupa fiecare masa, nutritionistii recomanda sa mesteci o guma. Ajuta la curatarea cavitatii bucale si prevenirea neplacerilor legate de problemele dentare. Tot nutritionistii recomanda ca inainte de fiecare masa sa fotografiezi alimentele.

Cercetatorii din Wisconsin au aratat ca, de la o zi la alta, persoanele care isi fotografiaza alimentele pe care le consuma la o masa vor manca mai sanatos, vor constientiza care sunt alimentele hranitoare si vor face o selectie atenta a acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu