miercuri, 3 februarie 2010

Cat de sanatoasa e dieta cu supa de varza?

Toti au auzit de ea si mai mult de jumatate dintre femei au urmat-o cel putin o data. Dieta cu supa de varza e vesnic la moda - dar nu este nicidecum recomandata oricui.Efectul acestui regim detoxifiant, asemanator cu cel al postului, e...indiscutabil. Insa din cauza ca dieta cu supa de varza asigura o cantitate extrem de mica de proteine si carbohidrati, nu e pentru oricine.

Iata cateva dintre lucrurile pe care ar trebui sa le stii inainte de a te apuca de dieta cu supa de varza.

In primul rand, regimul in cauza limiteaza drastic varietatea de alimente consumate. Oricat de mult ti-ar placea varza, la un moment dat te vei satura de ea - si, cu siguranta, "suplimentul" de rosii, ardei, telina etc. nu va fi de prea mare ajutor. Incearca macar sa folosesti cat mai multe condimente.

Apoi, e bine sa fii constient de faptul ca te poti trezi cu durei de cap si o stare de iritabilitate accentuata. De asemenea, unii dintre cei care au urmat-o s-au plans de pierderea puterii de concentrare. Nici nu e de mirare...

Iar dupa ce te-ai chinuit inghitind cantitati industriale din acest lichid insipid, te poti trezi ca pui la loc, cat ai clipi, kilogramele pierdute. Dupa atata "tristete" in farfurie, normal ca te vei repezi la tot ce e comestibil.

Si, pentru ca vorbeam de pierderi, sa stii ca nu grasimea va fi cea care te va parasi in timpul dietei, ci apa si tesutul muscular.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu