vineri, 5 februarie 2010

Slabeste placut cu fructe de sezon

Vara se termina, insa poti profita pe ultima suta de metri de fructele de sezon, pentru a da jos kilogramele nedorite.Iata 5 fructe de vara, care iti curata organismul, iti pastreaza sanatatea si te fac mai frumoasa. Pepenii: Galbeni sau...rosii, sunt la fel de buni. Te hidrateaza, te ajuta sa elimini toxinele si iti furnizeaza o multitudine de vitamine (A, C, E, B-uri). Previn imbatranirea prematura a celulelor, refac pielea si "topesc" grasimile.

Caisele: Cinci caise parfumate si racoritoare iti asigura necesarul zilnic de caroten si au doar putin peste 100 de calorii. Sunt bogate in vitamina C, fibre, fier si numeroase oligo-elemente.

Piersicile: 100 de grame de piersici au doar 40 de calorii. In plus, sunt bogate in vitamine si minerale, ceea ce le face ideale pentru curele de slabire.

Perele: Au cel mai bogat si mai diversificat continut de vitamine si saruri minerale. Perele combat constipatia, scad nivelul colesterolului, previn cancerul si accidentele vasculare.

Prunele: La sfarsitul lui august, prunele sunt o adevarata mana cereasca. Bogate in fibre si in elemente esentiale, aceste fructe nu foarte "populare" in ultima vreme previn cancerul, osteoporoza si protejeaza vasele sanguine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu