sâmbătă, 6 februarie 2010

Slabeste sanatos cu grapefruit!

Dietele pe baza de grapefruit ard grasimile, avand betacarotenul necesar sa elimine colesterolul negativ. Nu este de mirare ca sunt cunoscute ca fructe pentru sanatatea inimii.Mai mult, o astfel de dieta va permite sa mancati cat de mult...doriti. De parca nu ar fi de ajuns, dieta cu grapefruit, care se desfasoara pe o perioada de minim 12 zile, va permite sa nu eliminati nimic din meniul vostru obisnuit, iar cu cat mancati mai mult grapefruit, cu atat este mai bine, deoarece va ajuta sa ardeti mai mult colesterol.

Oricine tine aceasta dieta nu va ezita sa o declare minunata. Permite libertatea de a manca oricat doresti, ajutandu-te sa arzi grasimile in acelasi timp. Asta doar daca tii cont de cateva "secrete"!

Trebuie sa bei opt pahare de apa pe zi, ceea ce inseamna in jur de 2 L de apa. desi suna ciudat, ai voie sa mananci pana te saturi, fara sa elimini niciun aliment care iti place!

Nu trebuie sa schimbi cantitatea de grapefruit sau suc pentru ca acestea te ajuta sa pierzi din greutate. Mai mult, nu reduce cafea, nu renunta la legume sau la cartofi si nici la desert.

Ai voie sa consumi alimente prajite in unt si chiar carne. Dieta tine 12 zile si o poti repeta cu doua zile pauza dupa. Pentru rezultate vizibile, este recomandat sa tii dieta timp de doua luni si jumatate.

Dieta cuprinde intreaga zi. Si de fiecare data trebuie sa mananci grapefruit sau sa bei sucul lor, drept pentru care trebuie sa cumperi o cantitate suficienta.

Planul dietei

Mic dejun: jumatate de grapefruit sau un pahar cu suc de grapefruit ca sa-ti taie foamea. Poti manca si doua oua si doua felii de sunca.

Pranz: aceeasi regula in privinta grapefruit-ului. Salata, bineinteles fara dressing si oricata carne vrei, gatita oricum.

Cina: jumatate de grapefruit/un pahar cu suc. Iti poti permite luxul sa servesti legume verzi gatite in unt, condimentate si salata. Carne sau peste gatite oricum iti place. O cafea sau un ceai. Gustare inainte de a merge la culcare: un pahar cu lapte degresat sau suc de rosii.

Daca alegi sa consumi suc in loc de fruct, nu indulci sucul. In privinta salatei, poti alterna cu spanac, telina, creveti, pui, avocado, ceapa rosie. In plus, exista lucruri permise si nepermise. Poti consulta un dietetician pentru lista completa.

5 comentarii:

  1. atentie la aceasta dieta !!! nu este indicata pentru persoanele care sunt sub tratament cu antibiotice !!! anumite substante interactioneaza cu medicamentele si efectul poate fi devastator !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. este o regula cand se consuma fructul? inainte sau dupa masa?

    RăspundețiȘtergere
  3. De obicei fructele se consuma dupa masa.

    RăspundețiȘtergere
  4. "va permite sa nu eliminati nimic din meniul vostru obisnuit " si cu toate astea imi impune un meniu ... salata fara dressing, de ce sa elimin drssingul parca ziceai ca nu trebuie sa elimin nimic?
    data viitoare fi mai atenta la exprimare, te rog!

    RăspundețiȘtergere
  5. are ceva daca iei fructul si inainte si dupa masa??

    RăspundețiȘtergere