luni, 5 decembrie 2011

Solutii naturale care te scapa de retentia de apa

Picioare, maini si degete umflate, plus o talie cu vreo cativa centimetri in plus. Acestea sunt cele mai frecvente simptome ale retentiei de apa.
Exista din fericire solutii naturale care combat si amelioreaza, in foarte mare masura, neplacerile produse de retentia de apa, scrie Shine Yahoo.
O dieta saraca in carbohidrati are un efect diuretic natural. Consumul sporit de peste si...
suplimentele naturale de potasiu sunt in masura sa rezolve foarte eficient retentia de apa si implicit neplacerile pe care aceasta le aduce.
Consumul de diuretice naturale este o alta solutie eficienta. Diureticele naturale sunt sigure si nu au efecte secundare.
Cele mai bune diuretice naturale
In cazul retentiei de apa, principiul "cui pe cui se scoate" functioneaza perfect. O hidratate eficienta si un consum crescut de lichide ar fi o solutie foarte eficienta pentru a elimina apa din tesuturi. Mecanismul este simplu. Un consum ridicat de apa stimuleaza activitatea renala si implicit creste eliminarea excesului de apa. Daca o hidratare corespunzatoare este asociata cu un aport relativ crescut de potasiu, din surse naturale, problema se rezolva, practic, de la sine.
Miscarea in aer liber si exercitiile fizice sustin si stimuleaza toate activitatile organismului. In consecinta, putina miscare este in avantajul tau. Intensificarea circulatiei sangelui determina drenarea tesuturilor si implicit creste eliminarea excesului de apa.
Cu exceptia situatiilor in care are drept cauza suferinte cronice metabolice, hormonale sau renale, retentia de apa este o problema pe care o poti tine sub control si rezolva exclusiv prin alimentatie si putina miscare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu